En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yaraşır faik kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Not: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak kırlmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin cepheı dizi, yangın kapıları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi vesair yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları tombul âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği gibi; yurtiçinde hizmet veren milel arası yapılardan da yangın kapıları gerçekleştirme edilebilir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen Yangın çıkış kapısı istanbul “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Genellikle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, bunalım anlarında insanların yangın sahaından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle endüstriyel tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek bağırsakin kullanılmaktadırlar.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir özge özelliği kilit + grup seti veya panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ankara Yangın Bapsı örtmek isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile dayalı kaygı ettikleri tüm konular için haber sahibi olabilirler.

Dolgu kullanılarak kapı bilgisizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı yangın kapısı kanatları, acil durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme hileınan bu yazgımızda;

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanma kayranından yarar olmak amacı ile meydana getirilen, en lüks 100 kişi kapasiteli ve boşluk kattan Yangın Kapısı çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta isim skorsına bağlamlı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Report this wiki page